Promotii eMag

10 aprilie 2018

FreeCAD 0.17.13509

FreeCAD este un program de modelare parametrică 3D pentru CAD, MCAD, CAX, CAE si PLM, care vizează în mod direct a fi folosit la inginerie mecanică și design de produs, dar se potriveste la o gamă mai largă de utilizări în inginerie, cum ar fi arhitectura sau alte specialitati de inginerie. Acesta este un program 100% OpenSource şi extrem de modular, pentru a permite extinderi foarte avansate și personalizare.
FreeCAD se bazează pe OpenCasCade, un nucleu puternic de geometrie, dispune de un Open Inventor, scene reprezentînd modele 3D compatibile, furnizate de către Biblioteca Coin 3D, precum și o largă Python API.
Interfata este construita cu Qt. FreeCAD ruleaza exact în același mod pe Windows, Mac OSX și platforme Linux.
Caracteristici:
-Rock-solid OpenCasCade bazat pe kernel-ul geometrie, permițând operații complexe 3D pe tipuri de forma complexe, și sprijină nativ concepte, cum ar fi brep, NURBS, booleans operațiuni sau fileuri
-Modelul Intreg parametrizat care permite orice tip de parametru bazate pe obiecte personalizate, care pot fi chiar programate pe deplin în Python
-Acces complet la pachetele python, macrocomenzi sau scripturi externe la aproape orice parte a FreeCAD, pentru crearea de geometrie și de transformare, de reprezentare 2D sau 3D sau chiar interfața FreeCAD.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu