03 decembrie 2018

Eusing Cleaner 5.1

Eusing Cleaner este un program gratuit pentru optimizarea sirtemului şi un instrument de curăţare. Acesta vă permite să găsiţi şi să eliminaţi fişierele neutilizate din sistem, intrările registry incorecte, şterge istoricul de internet, oferă plug-in ca suport pentru a curăţa istoricul a peste 150 de aplicaţii de la terţi.
Puteţi selecta elementele pe care doriţi să le curăţati şi să precizaţi, de asemenea, cookie-urile care nu ar trebui să fie şterse. Pur şi simplu cu un singur clic, Eusing Cleaner poate şterge memoria cache, cookie-uri, istorie, adresele URL tastate, memorie auto complet, index.dat din browser, dosarul Windows Temp, istoria activitatii, istoricul de căutare, Recycle Bin, şi documentele recente, etc
Acesta include, de asemenea, o opţiune pentru a suprascrie datele şterse de mai multe ori, astfel încât să nu poată fi uşor de recuperat.
În plus, acesta conţine optiunea de curaţare registry, complet echipată. Acesta scanează registry Windows pentru informaţii incorecte sau depăşite şi vă furnizeză o listă a erorilor constatate. După fixarea intrările invalide, sistemul dvs. va fi mai stabil şi va rula mai repede. Acesta oferă o caracteristică de backup integrat, astfel încât aveţi posibilitatea să restabiliţi registry, în cazul operaţiilor de curatare cauzează probleme.
În plus, Eusing Cleaner include, de asemenea defragmentare registry. Aceasta va îmbunătăţi performanţa sistemului prin eliminarea lacunelor, fragmentelor şi spaţiu irosit  în fişierele registry Windows.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu