04 aprilie 2017

Hardwipe 5.2.1 (64 bit)

Hardwipe este un utilitar gratuit care poate fi folosit pentru a vă asigura că fişierele pe care le ştergeţi rămîn şterse definitiv. Mai întâi se face eliminarea şi apoi suprascrie fişierele cu date aleatoare. În funcţie de sensibilitatea datelor  sau  de timp pe care îl aveţi la dispoziţie, puteţi alege să suprascriţi fişierele cu date aleatoare de pînă la 35 de ori - aceasta este metoda standard Gutmann. Tehnica poate fi utilizată pentru a şterge toate tipurile de hard disk, dar şi carduri de memorie sau unităţi de stocare USB.
Acest lucru este foarte util pentru oricine vinde un computer sau trecerea pe un hard-disk, dar, de asemenea, programul se dovedeşte util pentru oricine împarte un calculator cu alţii şi doreşte să se asigure că datele şterse nu ajung în mâini greşite. Această opţiune se prezintă în două moduri - abilitatea de a şterge fişiere şi foldere individuale în acelaşi fel de mult ca ştergându-o unitate intreaga, ştergîndu-şi spaţiu liber pentru a elimina urme de alte dosare care au fost utilizate.
Interfaţa principală a programului face ca procesul de ştergere să fie incredibil de simplu, dar există, de asemenea, integrarea în Explorer, deci este posibil să ştergeţi în siguranţă fişierele din meniul contextual. De asemenea, programul vă oferă opţiunea de a şterge conţinutul fişierului de swap Windows, care pot revela o mare de informaţii despre ceea ce a fost utilizat computerul. Deoarece unele dintre operaţiunile de ştergere pot fi destul de lungi, programul are abilitatea de a opri automat computerul la finalizarea.

Nota. Versiunea 5 este acum valabila doar pentru sistemele pe 64Bit.
Pentru sisteme pe 32 Bit puteti folosi versiunea  3

Pagina web 
Descarca

2 comentarii: