Promotii eMag

27 februarie 2018

Free Studio 6.6.40.222

Free Studio Manager este un pachet all-in-one, complet, reproiectat  pentru programele audio/video necesare. Acesta conţine în 8 secţiuni toate aplicatiile multimedia gratuite care au fost dezvoltate de DVDVideoSoft. Aceste secţiuni sunt următoarele: YouTube, MP3 -Audio, CD-DVD-BD, DVD-Video, Foto-Imagini, Mobiles, Apple Devices, 3D.
Astfel, toate programele sunt incluse în noua interfaţă pentru un acces facil.
Cu Free Studio puteţi converti fişiere video şi audio între diferite formate sau pentru iPod, PSP, iPhone, Blackberry si alte dispozitive portabile; arde şi rip DVD-uri şi CD-uri audio; încărcă şi descărcă muzică şi înregistrări video de pe computerul dumneavoastră, iPod, PSP, iPhone şi BlackBerry; efectuează editare de bază la fisiere audio si video. 
Toate programele pot fi descărcate și separat de aici. 

Pagina web
Descarca

6 comentarii:

 1. Acest program este vast.Pentru o utilizare sporadică nu se merită instalat.Portabil nu vrea să devină,deci e de preferat o alternativă pentru diferitele segmente pe care acesta le acoperă.Aceasta se poate numi fără riscul de a greși în ceeace privește partea de conversie video-audio Format Factory 2.80 care se poatwe face și portabil cu 7z.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, ai dreptate, este!
  Acesta fiind si motivul pentru care am adaugat cele doua link-uri de a final

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut ! Am dat click pe "Descarca" si a coborit versiunea 5.6.3.706 (am tinut maus-ul pe el si asa arata) , am mers pe pagina web si abia de acolo s-a descarcat 5.7.0.819 .
  Toate cele bune !

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Emil-M
  Mulţumesc pentru atenţionare. Am schimbat link-ul.

  RăspundețiȘtergere
 5. Apreciem efortul, dar cere atat la instalare cat si la lansarea diferitelor programele incorporate acces la net -desi acele aplicatii nu au nevoie sa intre pe net pentru a functiona. Putin suspect.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sa nu uitam si de programul Format Factory, care este de nota 10.

  RăspundețiȘtergere