Promotii eMag

05 iulie 2017

Wise Force Deleter 1.46.38

Wise Force Deleter este un program pentru debloca și șterge în condiții de siguranță atunci cînd apar probleme cu fișiere  care ”nu se poate șterge fișierul/cannot delete file” sau  ”accesul este refuzat/access is denied" pe Windows! Ca toate celelalte produse WiseCleaner, interfața este foarte intuitivă și suportă, de asemenea drag and drop, făcând eliminarea fișierelor foarte usoară.  
Wise Force Deleter vă permite să-l accesați printr-un meniu contextual. Imediat după instalarea sa, o nouă opțiune numită "Force Delete" va apărea în meniul contextual. Pentru a debloca și a șterge un fișier blocat, trebuie doar să faceți clic dreapta, selectați "Force Delete" și  programul va fi lansat. Apoi, puteți debloca și șterge fișierul din sistemul dvs. Windows imediat,
Wise Force Deleter  este complet gratuit și perfect compatibil cu aproape toate versiunile de Windows.Șterge orice fișier pe care Windows nu-l poate șterge. 
În Windows, atunci cînd încercați să ștergeți un fișier, am putea vedea anunțuri sau erori de acest gen: 
1. Nu se poate șterge fișierul: Accesul este refuzat. 
2. Nu a fost o violare de partajare. 
3. Fișierul sursă sau destinație poate fi în uz.
 4. Fișierul este utilizat de un alt program sau utilizator.
 5. Asigurați-vă că discul nu este plin sau protejat la scriere și că fișierul nu este în prezent în uz. 
Wise Force Deleter este conceput pentru a rezolva toate problemele de mai sus prin încheierea proceselor cu fișiere sau eliminarea restricțiilor de file-acces care vă împiedică ștergerea unui fișier. Cu Wise Force Deleter, puteți debloca și șterge orice fișier fără frustrare în Windows(64 și 32 de biți). Acesta a fost dezvoltat și testat în totalitate pentru a lucra mare pe Windows 8 / 8.1 și alte sisteme de operare Windows, de la Windows XP și în sus. Indiferent de ceea ce detii - un desktop sau un laptop. 
Sisteme de operare acceptate: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 / 8.1, Windows 10 (pe 32 de biți, 64 de biți).

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu