03 iulie 2018

Emsisoft Emergency Kit 2019.6.0.9501

Cu Emsisoft Emergency Kit ai un puternic program de scanare a sistemului inclusiv interfaţa grafică. Caută în PC-ul infectat pentru viruşi, troieni, dialere spyware, adware, worms,, keyloggers şi alte programe maligne.
Emsisoft Emergency Kit trebuie doar despachetat într-un fișier de pe PC sau stick de memorie si este instantaneu apt pentru serviciu. 
Acesta ajută la curăţarea calculatoarelor infectate sau de scanare pentru Malware. Vinatoare de programe malware nu a fost niciodată atit de uşor la Emsisoft: doar descarca şi poti începe.

Emsisoft Emergency Kit consta din patru componente diferite::

* Emsisoft Emergency Kit - Se bazează pe detectia şi tehnologia de eliminare a premiatului Emsisoft  Anti-Malware  Acesta oferă toata funcţionalitatea ca si ediţia precedentă USB a-squared Free furnizate gratuit şi adaugă o mulţime de îmbunătăţiri făcute în Emsisoft Anti-Malware.

* Emsisoft Commandline - Acest scanner oferă aceleaşi funcţii ca Emsisoft Emergency Kit, dar fără o interfaţă grafică.  
Acest instrument este mai ales pentru utilizatorii profesionişti şi poate fi utilizat pentru procesarea in lot.

* Emsisoft HiJackFree - HiJackFree ajuta utilizatorii cu experienţă, cu manualul de detectare si de eliminare malware. Toate procesele active, drivere, servicii, autostarts şi porturile deschise poate fi administrate. Obţineti controlul complet al sistemului dvs.!

* Emsisoft BlitzBlank - Si BlitzBlank este un instrument pentru utilizatorii experimentaţi şi a tuturor celor care se ocupa zilnic cu infecţii Malware. Aceste infectii nu sunt întotdeauna uşorde eliminat intrucât dăunători folosesc azi  tehnici pentru a preveni ştergerea. BlitzBlank şterge fişierele, intrările de registry şi driverele chiar înainte ca Windows şi alte programe sa fie încărcate.

Pagina web
Descarca

Un comentariu:

  1. Foarte bun, eu il folosesc pe un stik cu programe portabile. http://i.imgur.com/wMFULXa.jpg

    RăspundețiȘtergere