22 iunie 2018

PDFMate PDF Converter Free 1.88

PDFMate PDF Converter Free este o aplicaţie simplă, rapidă şi gratuită pentru a converti fişiere PDF în documente de tip text, eBooks EPUB, imagini, HTML şi fişiere SWF.
Cu acest Converter PDF gratuit, all-in-one, nu veţi mai avea nevoie să vă faceţi griji cu privire la problemele din copierea sau editarea a fişierelor PDF. Puteţi converti acum propriile fişiere PDF cu uşurinţă în termen de cîteva clicuri, pentru editarea în continuare sau altă utilizare.

Caracteristici:

-Conversie PDF în text / EPUB / imagine / HTML / SWF
-Personalizare avansat pentru fişierele de ieşire
-Lot de conversie, rapid şi precis
-Uşor de folosit; multi-limbi suportate
-Convertiţi PDF în 5 formate, cu acurateţe

- PDF în text. Conversia fişierelor PDF, şi obţine  fişiere .text compatibile cu DOS / Windows, UNIX, sau Mac, în al doilea rând pentru editarea şi utilizarea ulterioară.

- PDF în EPUB eBooks. Vrei să citiţi PDF ca eBooks EPUB  pe o aplicaţie eReader sau dispozitiv mobil, cum ar fi iPhone, iPad, sau Sony Reader? Atunci PDFMate este cea mai buna alegere pentru tine.

- PDF în Image. Transforma PDF-ul în JPG / JPEG format de imagine rapid şi precis.

- PDF în HTML. Conversia fişierelor PDF în HTML fără nici o pierdere din aspectele originale, conţinut, text, imagini, hyperlinkuri şi  apoi puteţi edita cu uşurinţă fişiere PDF sau publica pe site.

- PDF în SWF. Convertiţi PDF în fişiere SWF rapid şi cu precizie.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu