22 iulie 2019

uTorrent 3.5.5 Build 45309

uTorrent este un client BitTorrent eficient și bogat în caracteristici, care are o amprentă foarte mică în sistem. Acesta a fost proiectat pentru a utiliza cat mai putin din procesor, memorie și spațiu în timp ce oferă toate funcționalitățile asteptate de la clienți avansați.
uTorrent a fost creat pentru a fi eficient, sigur și rapid . Spre deosebire de multi clienti de torrent, aceasta nu acaparează resurse valoroase ale sistemului - de obicei, folosind mai puțin de 6 MB de memorie, permițându-vă să utilizați computerul ca și în cazul în care nu a fost pornit deloc. În plus, programul în sine este mai mic de 2 MB.

uTorrent este foarte ușor de utilizat; actualizările sunt eliberate numai atunci când sunt testate temeinic. Acest produs este disponibil pentru toate versiunile majore de Windows.
uTorrent oferă servicii de înaltă calitate într-un pachet mic.

Pagina web
Descarca

4 comentarii:

  1. Nu mai folosesc de multa vreme asa ceva. Sunt pline de reclame si asta si bittorent. Mai nou folosesc Tixati, este excelent! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tixati nu este nici pe departe așa de bun ca uTorent .Am făcut o comparație între cele două dar cu uTorent descarc în medie cu 6 Gb iar cu Tixati ni cu 1Gb .

      Ștergere
  2. S-a constatat că conține Cryptocurrency Miner care îți transformă calculatorul în zombi.Nu mai este recomandată folosirea lui.http://tech.slashdot.org/story/15/03/06/1639244/utorrent-quietly-installs-cryptocurrency-miner

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand a fost cumparat de BitTorrent, care face din codul uTorrent chiar aplicatia lor comerciala BitTorrent, programul - versiunea 3 - a devenit o porcarie plina de reclame sau cod dubios. Mult mai bun este qBittorrent, care este si open-surce!

      Ștergere