24 iulie 2019

Prey 1.9.0

Prey este o soluţie anti-furt pentru laptop-uri şi telefoane mobile care vă permite să ţineţi evidenţa aparatului  şi vă poate ajuta să-l localizaţi în cazul în care acesta a fost pierdut sau furat.
Programul practic ruleaza ca un server local pe sistemul dumneavoastră, care interacţionează cu un site online, care verifică frecvent pentru un "semnal", care va provoca Prey pentru a începe încărcarea amplasarii geografice a acesteia (prin GPS sau în apropierea WiFi spots), adresa IP,  informaţii despre retea, o captură de ecran de pe desktop, şi mai mult. Puteţi pune Prey chiar pentru a activa camera web, şterge istoria browser-ului, afişează un mesaj de avertizare, suna o alarmă sau bloca computerul.

Prey poate fi utilizat cu un panou de control online la Preyproject.com sau, dacă sunteţi un utilizator avansat, puteţi folosi server-ul dvs. web pentru a primi rapoarte prin e-mail. În cazul în care laptopul este furat sau pierdut, puteţi activa semnalul de la panoul de control sau, dacă utilizaţi un server propriu, şterge un fişier special HTML pe serverul dvs. pentru a provoca Prey de a începe trimiterea de rapoarte.
Panoul de control on-line oferă o funcţionalitate mai mult decât metoda avansată şi este liber de a folosi cu până la 3 dispozitive şi 10 rapoarte concurente. Prey este de asemenea disponibil pentru Linux, Mac şi telefoane mobile cu Android.

Prey funcţionează doar în cazul în care dispozitivul furat este conectat la Internet.

Pagina web
Desacarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu