09 octombrie 2009

FILEminimizer Office 5.0 - Program pentru compresia fişierelor PowerPoint, Word si Excel. Licenta gratuita

FILEminimizer Office (fost PPTminimizer ) comprimă  fişiere PowerPoint, Word si Excel şi reduce dimensiunea fişierului de până la 98%, utilizând un software cu o tehnologie inteligentă de compresie  care comprimă imagini şi obiecte încorporate în acelaşi timp menţinând fişierul în formatul original de calitate. Optimizate fişierele de birou sunt apoi mult mai mici, mai sigure şi ideal pentru partajarea şi trimiterea prin e-mail. Beneficiarii nu au nevoie de software-ul pentru a edita sau vizualiza fişierele optimizate. Căsuţele poştale, servere şi reţele sunt uşurate şi timpul de încărcare este accelerat


Promoţia pentru FILEminimizer Office o gasiti aici:
http://www.balesio.com/campaign/licensing/index.aspx?CID=zebulon1009

Completaţi datele ca in imaginea de mai jos.Daca folosiţi o adresa de email personala debifati opţiunea de a primi note sau avertizări de la producator.

Am lăsat adresa de email vizibilă pentru că este temporară și se poate obține gratuit de aici:
10 Minute Mail
După completare daţi clic pe "Obtenir la licence"
În pagina care se deschide aveţi link-ul de descarcare a programului și datele pentru activarea programului.Trebuie reținute!!


După descarcare și instalare  datele de activare se introduc  la "Enter registrațion Code" și cu un clic pe "Register" aveți programul  complet.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu