21 octombrie 2009

Universal Document Converter - Soluţie completă pentru conversia documentelor

Universal Document Converter este soluţia cea mai completă pentru conversia documentelor de orice tip, în Adobe PDF sau fişiere grafice. Procedeul care stă la baza Universal Document Converter este tehnologia de imprimare virtuală. Ca rezultat, exportataţi documente Microsoft Word, tabele Microsoft Excel, prezentări Microsoft PowerPoint şi desene Autodesk AutoCAD într-un format ales, fără a fi mai complicat decît imprimarea pe o imprimantă desktop.
După instalare se poate urmari un videotutorial cu modul de lucru al programului.În imaginile de mai jos puteți vedea rezultatul transformării din document în PDF și din PDF în JPG.


Beneficiile Universal Document Converter:
-Export în 8 formate. Documente de orice tip, pot fi exportate în Adobe PDF sau fişiere grafice în 7 populare formate: TIFF, JPEG, PNG, PCX, DCX, GIF sau BMP.
-Lucrează cu documente cu mai multe pagini. Mai multe documente de diferite tipuri, pot fi unite într-un fişier cu mai multe pagini.
-Universalitate. Tehnologia de imprimare virtuală face posibilă transformarea documentelor de orice tip, inclusiv rapoartele cu mai multe pagini, desene tehnice si afise comerciale, într-un format ales.
-Practic. Export direct a unui document într-un fişier grafic (în loc de imprimare şi scanare o copie pe hârtie) economie de materiale de consum şi de timp.
-Uşor de utilizat. Pentru exportul documentelor de orice tip, în Adobe PDF sau fişiere grafice tot ce este necesar este de a le imprima cu ajutorul imprimantei cu eticheta "Universal Document Converter".
-Algoritmul avansat de cuantificare. Algoritmul advansat pentru cuantificare face posibilă realizarea de copii de cea mai bună calitate chiar şi atunci când transformarea se face într-un format alb-negru.
-Înaltă rezoluţie. Capacitatea de a  exporta documente, cu o rezoluţie de până la 2400 DPI, vă permite să salvaţi toate elementele de design ale materialelor publicitare şi cu cele mai mici detalii de desene şi diagrame electronice.
-Economia de resurse de sistem. Consum redus de resurse de sistem vă permite să exporte documente de practic orice dimensiune, care pot conţine sute de pagini.
-Flexibilitate în configurare. Flexibilitate în configurarea programul face posibil de a alege raportul optim între calitatea de documente exemplare şi de dimensiunea fişierelor de ieşire. De exemplu, pentru publicarea pe un site  sunt necesare cele mai mici fişierele posibile. Pe de altă parte, pentru pregătirea documentelor pentru a fi trimis la atelierul de tipografie, fişierele sunt necesare, care sunt de înaltă rezoluţie şi comprimat fără pierderi de calitate.
-Configurare rapidă. O bibliotecă de profil (colecţie de setări, cu conversii optime pentru sarcinile de conversie standard), face posibilă pentru a configura Universal Document Converter cu două clicuri de mouse.
-Utilizare la distanţă. Compatibilitatea cu Microsoft Windows Terminal Services si Citrix face posibilă utilizarea Universal Document Converter de la alte computere.
-Acccesibilitate. Posibilitatea de a folosi Universal Document Converter într-o reţea sau la staţiile de lucru permite o creştere semnificativă a vitezei de conversie a documentelor.

Versiunea demo vă permite să încercaţi toate caracteristicile disponibile în Universal Document Converter. Nu există nici o restricţie sau limitare, cu excepţia adăugării unui watermark pe fiecare fişier convertit.

Pagina web
Descarcă Universal Document Converter v 5.0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu