24 noiembrie 2009

SystemUp Utilities File Shredder - Elimina date rapid si iremediabil

SystemUp Utilities File Shredder ofera modul cel mai perfect de a şterge datele delicate - rapid şi irecuperabil. Programul lucrează cu hard disk, stick-uri USB şi alte soluţii de externe de stocare şi şterge fişiere unice, precum şi dosare complete - pentru totdeauna. Programul este foarte uşor de utilizat în viaţa de zi cu zi, de exemplu, atunci când nu doriţi ca alţi utilizatori ai PC-ului sa stie ceea ce lucrati  sau atunci când doriţi să  vindeti un hard disc vechi, un aparat de fotografiat digital sau un stick USB, pentru a nu se putea restaura datele.
Cu SystemUp Utilities File Shredder puteţi scapa în siguranţă de fişiere cu parole, email-uri, urme de navigare online, datele clienţilor învechite şi a altor informaţii care sunt, în principiu sensibile, dar nu mai sunt necesare.


Penru a obtine licenta intrati pe pagina promotionala, terceti o adresa de email( poate fi si 10 minute mail), dati clic pe "Lizenschlussel anforden" si imediat primiti un mesaj cu serialul pentru activare.

Descarca SystemUp Utilities File Shredder

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu