30 noiembrie 2009

WinSysClean 2009 - Curata si optimizeaza sistemul

WinSysClean este un utilitar pentru curatarea si otimizarea sistemului. WinSysClean optimizează automat sistemul  Windows,cu  opţiuni de eliminarea fisiere/dosare nefolosite eliberind spaţiu, locatii de registru neutilizate,comenzi rapide invalide, si multe altele.
Prin rularea WinSysClean, veţi obţine mai mult spaţiu pe disc şi Windows-ul va rula mai repede după o operaţie de curatare.Toate aceste sarcini sunt efectuate de către profesionişti periodic,manual, acum o poti face cu doar un clic pe un singur buton, fără a afecta sau deteriora ceva!
WinSysClean este diferit de orice alt sistem de curăţare, prin utilizearea unei analize avansate pentru registru  şi fişier, în scopul de a detecta intrări incorecte, asa ca nu este nevoie pentru a lua decizii critice pentru a confirma care intrări / dosar să fie eliminate, deoarece WinSysClean face asta pentru tine în condiţii de siguranţă. Puteţi vedea, de asemenea, un jurnal complet al operaţiunilor executate de WinSysClean, după un proces de curăţare.

Pentru a obtine licenta gratuita completati datele cerute aici:
http://www.usro.net/de/PCW/W9/

Dupa ce primiti mesajul intrati aici:
http://www.usro.net/products/winsysclean/Download/Upgrade.aspx

Treceti codul primit si clic pe Submit.
Automat veti avea link-ul de descarcare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu