12 decembrie 2009

Mediaraptor - Cauta si descarca gratuit muzica si videoclipuri

Mediaraptor vă permite să înregistraţi milioane de MP3-uri de la radiouri si clipuri video. Nu necesita partajarea P2Pin alte retele. Mediaraptor este o soluţie pentru cautarea şi  înregistrare de muzică la viteza turbo de la platformele sociale de muzică . Pur şi simplu introduceţi artist, gen sau titlul cântecului şi Mediaraptor începe căutarea in  milioane de fişiere de muzică MP3.
 Mediaraptor Recorder inregistreaza automat muzică şi clipuri video de la radio, diferite platforme sociale şi portaluri video. Creaţi un MP3 sau muzică de colectare video în mod automat de la aparate de radio-ul social, utilizând lista de doresc.

Videoclipurile sunt convertite automat în formatul de fişier corespunzător pentru fiecare dispozitiv. Convertorul inclus salvează automat toate clipurile video în formate de fişiere cerute de către fiecare dintre dispozitivele dvs. de redare. Cu editorul de profil, aveţi posibilitatea să particularizaţi specificaţiile de calitate şi a altor parametri pentru redare cu telefoanele mobile, iPod-uri sau MP4 Player. Alte funcţii utile: download manager, auto tagger, sincronizare  telefonie mobilă, arzător CD-uri si un generator de tonuri de apel pentru telefonul mobil. Cu Mediaraptor, aveţi posibilitatea să completati colecţia de muzică pentru orice dispozitiv.

Pentru a beneficia de acest program gratuit incepeti cu un email si un clic pe "LOS!"aici:
http://www.winload.de/mediaraptor-musik-herunterladen-kostenlos-download

Veti primi un mesaj cu un link pentru confirmare confirmare si  dupa ce dati clic pe el un altul cu cu link-ul pentru descarcare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu