23 aprilie 2014

Funny Photo Maker 2.4.2

Funny Photo Maker este un editor foto gratuit, care oferă rame foto gratuite, efecte de poze amuzante si fotografie fata distractivă. Cu acest program gratuit de editare foto, aveţi posibilitatea să editaţi fotografii superbe, şi să le salvaţi în BMP, JPG, PNG şi GIF animaţie.
Funny Photo Maker are o interfata uşor de utilizat, care vă permite să înţelegeţi rapid şi de a folosi programul. Procesul de editare în ansamblu este simplificat în 2 etape: proiectare şi ieşire. Nu sunt necesare cunostinte complicate de editare grafică. Aceast foto editor este un program "3-in-One" care include trei tipuri de funcţii de editare foto: artistic, distractiv şi a feţei. Aveţi posibilitatea să proiectaţi fotografia cum iti place, cu efecte deosebite, rame foto bine concepute şi un fundal amuzant. În plus, este 100% gratuit. Odată instalat, vă puteţi bucura de actualizare gratuită la noile versiuni.
Cu Funny Photo Maker, aveţi posibilitatea să editaţi cu uşurinţă fotografii, în orice format popular şi de export în BMP, JPG, PNG şi animaţie GIF pentru partajare. Funny Photo Maker aduce la viaţă fotografiile dvs. şi editarea de fotografii devine un proces de creare estetic şi interesant.

Atenţie la instalare!!! Are inclus toolbar.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu