03 februarie 2014

Norton Zone 1.1.0.4

Norton Zone produs de Symantec este un serviciu gratuit de stocare a datelor personale în cloud(în nori), care vă permite să partajați în siguranță fotografiile, videoclipurile, și documente de pe computer, smartphone, tabletă.
Controalele programului vă permit să decideți cine poate accesa fișierele, astfel încât puteți să vă păstrați lucrurile privat atunci când partajați.  
Norton Zone este o soluție rentabilă, pe termen lung, pentru partajarea fișierelor pe mai multe dispozitive. Accesați fișierele de oriunde, mai repede, decât să fie blocate la un dispozitiv de stocare local. Partajați fișiere cu ușurință și lăsați comentarii. Urmăriți și vizualizați fiecare versiune de fișier pentru ultimele 90 de zile, și restabiliți dacă este necesar.
 Orice depozitați în Norton Zone este protejat împotriva dezastrelor majore, cum ar fi inundații, incendii, furt, virusi, etc. Stocarea la distanță vă permite să recuperați datele în caz de întreruperi locale. Protejați fișierele cu criptare la nivel înalt în timpul transferului și în timp ce sunt stocate în centrul de date Symantec.

Imagine de pe calculator

Imagine pagina web

Versiunea gratuită oferă 5GB pentru stocare. Mai multe detalii, aici. 


Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu