28 februarie 2014

Avira PC Cleaner 13.6

Avira PC Cleaner este o soluție complementară la programele de securitate care vă permite să porniți o scanare rapidă(quick scan) sau completă(full scan) a sistemului, ori de câte ori este nevoie - scanarea completă durează mai mult timp pentru a finaliza, așa că ar trebui să fie ales numai atunci când aveți mult de timp la dispoziție.

În funcție de starea calculatorul gazdă, fișierele suspecte sunt afișate, în așa fel încât pentru a vă oferi posibilitatea de a le elimina de pe PC.

În plus, aveți posibilitatea să copiați Avira PC Cleaner pe dispozitive USB, astfel încât să puteți purta cu usurinta oriunde, apoi să-l lansați, indiferent de computerul pe care îl utilizați ca oa doua linie de apărare, această aplicație rulează fără probleme alături de alte produse antivirus, astfel încât nu va rezulta conflicte.
 Avira PC Cleaner poate fi la îndemînă pentru toți utilizatorii care caută mai mult de securitate pentru computerul lor, dar nu trebui să fie folosit ca un înlocuitor pentru un instrument antivirus cu drepturi depline .

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu