28 martie 2014

Advanced Renamer (exe/portabil) 3.64

Advanced Renamer  este un program gratuit pentru a redenumi fişiere multiple şi foldere, toate odată. Prin configurarea metodelor de redenumire, numele poate fi manipulat în diverse moduri.
Este uşor de a stabili un stil de muncă avansat, în loturi, folosind mai multe metode pe o cantitate mare de fişiere. Cele 12 metode diferite vă permite să schimbaţi numele, atributele, şi marcajele de timp de fişiere într-o singură mişcare. Fişierele pot fi, de asemenea, copiate sau mutate în locaţii noi, bazate pe informaţiile în fişiere.

Cu Advanced Renamer  puteţi construi noi nume de fişiere prin adăugarea, eliminarea, înlocuirea, schimbarea, după caz, sau de a da un nume de fişier de brand nou, bazat pe informaţii cunoscute despre fişier.

Înainte de efectuarea operaţiunilor cu privire la fişierele, puteţi verifica dacă rezultatul va fi corect şi dacă vă răzgîndiţi, puteţi anula lot complet.

Fişiere de imagine
Acestă redenumire în masă este o mare utilitate pentru organizarea de fotografii digitale, atât pentru profesionişti cît şi începători.Modul de previzualizare vă permite să afişaţi miniaturi direct în lista de fişiere oferindu-vă un control maxim al procesului de redenumirea.
Dacă fişierele de imagine conţine date GPS puteţi adăuga numele oraşului şi ţării în care imaginea a fost luată. Coordonatele sunt folosite pentru cautare nume de oraş, ţară, de stat şi de la o bază de date conţine mai mult de 90.000 de orase din intreaga lume.

Fşierele de muzică
Fişiere MP3 şi alte tipuri muzicale, au de multe ori  nume incurcate şi conţin caractere ciudate. Cu Advanced Renamer  aveţi posibilitatea să modificaţi numele fişierelor dumneavoastră preferate de muzică la mai multe nume adecvate, folosind funcţia programului ID3.

Fişiere video
Aţi dorit vreodată să adăugaţi codec sau rezoluţia la un clip video în numele de fişier? Cu etichetele(tags) video puteţi adăuga diverse informaţii despre conţinut video şi audio la nume.

Descarca Advanced Renamer Portabil

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu