28 martie 2014

Mobile Media Converter 1.8.3

Mobile Media Converter este un convertor audio/video pentru conversia între formate audio/video, cum ar fi MP3, Windows Media Audio (WMA), Ogg Vorbis Audio (ogg), Wave Audio (WAV), video MPEG, AVI, Windows Media Video (wmv), Flash Video (FLV), video QuickTime (mov) și dispozitive mobile/telefoane utilizate în mod obișnuit, cum ar fi AMR audio (AMR) și video 3GP. iPod/iPhone şi  PSP compatible MP4 video sunt suportate.
Mai mult decât atât, aveți posibilitatea să eliminați și să adăugați noi formate sau dispozitive prin intermediul internetului.
Un sistem integrat de YouTube Downloader este disponibil pentru descărcare directă și convertirea la oricare dintre aceste formate. Site-uri populare, cum ar fi Dailymotion, Photobucket videos, blip.tv, Soundcloud and Youku  sunt acceptate de asemenea. Aveți posibilitatea să tăiați clipurile dvs. pentru a crea ton de apel sau în orice alt scop și să decupați videoclipurile dvs. pentru a scoate bare negre sau alte părți nedorite ale imaginii. În plus, subtitrari încorporate pot fi codificate pe video pentru vizionarea de filme sau spectacole cu subtitrare de pe dispozitive care nu le acceptă.
În cele din urmă, un DVD Ripper este disponibil pentru a transforma propriile DVD-uri la oricare dintre formatele suportate.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu