27 iunie 2014

FooPlayer 2.2.8

FooPlayer este capabil de a reda aproape toate formatele audio și video cunoscute, inclusiv AVI, MP4, MKV, MOV, FLV, MPEG, MP3, WAV, OGG, VOB, FLAC, ASF, WMV, WMA, RM, RMVB, DVD, ( S ) VCD și mult mai mult . Se poate reda chiar și fișiere media corupte fără probleme, cu mai puține erori.

FooPlayer este capabil de a reda mass-media de la un fișier, un folder de fișiere, DVD / VCD, sau liste de redare preferate .
Alte caracteristici includ :
-redimensionare / scară / rotire / flip / zoom film ,
-a accelera sau încetini redarea video,
- întârziere(delay) audio,
-suport audio / video de egalizatoare si filtre ,
-suport pentru redare cu subtitrare configurate ,
-de a genera preview video ,
-să ia capturi video de ecran , 

FooPlayer vă permite să înregistrați mișcarea de pe desktop cu sunet și voce de la microfon pentru a crea filme de prezentare, pentru demo, pentru tutorial sau pur și simplu pentru actiune. Video pot fi înregistrate și comprimat în format AVI sau MP4 . Acesta este capabil de sincronizare perfect înregistrarea video și fluxuri audio ( evitați din ritm audio și cadre video ) .
Captura video de ecran poate fi înregistrată pe tot ecranul sau în regiune selectată de pe desktop-ul calculatorului . Mai mult decît atît , acesta susține adăugarea de adnotări de ecran în timpul înregistrării și multe setări avansate pentru reglarea înregistrarii video pe ecran .

Atenție la instalare! Are incluse și alte programe!

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu