17 septembrie 2014

Any Video Recorder 1.0.4

Any Video Recorder este un program ușor de utilizat care vă permite să înregistrați clipuri video vizualizate online, care sunt restrucţionate la descărcare. Cu acest software de înregistrare video, puteți înregistra toate clipurile video preferate, videoclipuri muzicale de pe diferite site-uri pentru a vă bucura de video și audio cu ieșire de înaltă calitate .
Acum puteţi să vă păstrați aceste clipuri video redate online pentru a le viziona pe PC sau pe dispozitivul mobil în mod liber.
Any Video Recorder vă ajută să păstrați videoclipuri HD și filme de pe DVD pe hard disc  pentru totdeauna. Cu un design intuitiv și caracteristici puternice de înregistrare, vă puteți înregistra și captura orice clipuri video HD și DVD cu filme  la iTunes, Blockbuster, Redbox, etc
În cazul în care aveţi un video pe hard disc şi. nu este compatibil cu dispozitivul dumneavoastră mobil, puteți schimba formatul video sau dimensiunea cadrului  folosind un media player, cum ar fi Windows Media Player, RealPlayer, sau un player încorporat într-un browser şi captaţi imaginea de la fereastra player-ului cu Any Video Recorder.
În plus, Any Video Recorder suportă, de asemenea înregistrarea tuturor activităților de pe desktop pentru crearea de prezentari eficiente, tutoriale și demonstrații fără a avea cunostinte de programare.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu