18 ianuarie 2019

Fast Duplicate File Finder 5.2.0.1

Fast Duplicate File Finder oferă un mod simplu de a găsi și elimina fișierele duplicat inutile de pe calculatorul dumneavoastră. Acesta este unul dintre cele mai rapide şi precise programe de acest gen de pe piaţă.
Programul va scana fișierele, vă va arăta un raport detaliat şi oferă instrumente ușor de utilizat pentru a rezolva fişierele duplicate în condiții de siguranță și rapid. Puteți elibera până la 50% din spațiul de pe disc.
Fast Duplicate File Finder este un instrument avansat și ușor de folosit pentru a găsi și rezolva fişiere duplicat la fotografii , imagini, muzică, documente.

Versiunea gratuită are următoarele limitări:
-Căutarea de fișiere similare, vă va arăta doar primele 10 de grupuri. Căutarea de duplicate exacte este complet gratuit și va lista toate duplicatele!
-Nu puteți utiliza funcția de filtrare
-Nu puteți șterge sau muta fișierele duplicate selectate atunci când căutați fișiere similare. Căutarea pentru duplicate exacte este complet gratuit și funcționalitatea de ștergere și mutare functionează complet.
-Nu puteți utiliza ”Open with Associated Program and Locate(deschideți cu programul asociat și localizați) în explorer menu  atunci când căutați fișiere similare. Căutarea pentru duplicate exacte este complet gratuit si aceste caracteristici sunt prezente în modulul "100% Identical  Files".
-Nu puteți dezactiva auto-scanare dosar.
-Nu puteți exporta rezultatele la XML sau CSV

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu