03 iunie 2019

WildBit Viewer (exe/portabil) 6.5

WildBit Viewer este un vizualizator de imagini compact si rapid, cu slide show şi editor inclus. Interfaţa este simplă şi atrăgătoare, afişînd rapid dosar, lista de fişiere sau vizualizator în miniatură(thumbnail viewer).
 Vizualizatorul include, de asemenea, Info imagine cu imagine, EXIF meta-date JPEG şi suport TIFF şi (IIMV4) informaţii IPTC (cum ar fi fişier info Photoshop) de la JPEG şi TIFF, Thumbview are vederi interschimbabile, sortare şi dimensiuni miniaturale predefinite pentru stabilirea rapidă dimensiune în miniatură.
WildBit Viewer include şi o bară de instrumente unde puteţi plasa folderul preferat şi de a o folosi ca organizator. Aceasta include, de asemenea opţiunea de a compara imagini. Aici puteţi compara imaginile side-by-side.  

 În favorite puteţi salva lista de imagini favorite şi din lista de încărcare mai târziu şi se pot crea prezentări(Slide Show) particularizate care se pot edita în Custom Show List Editor. Cu Slide Show puteţi vizualiza imagini cu 176 de efecte de tranziţie diferite. Slide Show include acum multi-monitor, pentru comutare rapidă între două monitoare.
WildBit Viewer suporta toate formatele grafice majore, inclusiv BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF şi TGA (peste 70 de formate)

Toate facilitățile oferite de acesr program le găsiți aici

Ce oferă nou aceasta versiunea vedeți aici

 WildBit Viewer Portabil

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu