09 iunie 2016

Toolwiz Time Freeze 4.3.1.5000

Toolwiz Time Freeze este un program de protecţie a sistemului, eficient şi instantaneu, pentru a păstra în siguranţă sistemul instalat şi pentru a proteja computerul de modificări nedorite. Se poate proteja, de asemenea, fişierele şi folderele de modificări, cu o parolă sigură de protecţie.
Se face virtualizarea foarte usor de utilizat. Practic, clonează sistemul, creînd copii complete de lucru pe care se poate utiliza în mod normal, fără a fi în pericol adevăratul sistem. Se pune sistemul actual, sub protecţia sigură şi creează un mediu virtual pentru partiţia sistemului, pe care apoi rulaţi aplicaţii şi navigati pe internet. Acesta oferă un nivel superior de securitate pentru protecţia calculatorului, şi îmbunătăţeşte eficienţa sistemelor virtuale.
Toolwiz Time Freeze  are o interfaţă simplă pentru pornirea şi oprirea principalelor caracteristici, precum şi adăugarea de fişiere pentru funcţia File Protection (Time Freeze vă avertizează să nu includeţi fişierele de sistem Windows).
Există, opţional, o mică " bara de instrumente(toolbar)", care afişează doar statutul programului de pe desktop, dar este util dacă veţi comuta între diferitele moduri. Cea mai mare parte a timpului, icoana programului din system tray(tava de sistem) se ocupă de toate acţiunile.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu