16 septembrie 2016

Avira AntiVir Rescue System 2016.09.14

Avira AntiVir Rescue System este o aplicaţie bazata pe Linux, care permite accesarea computerului pe care nu mai poate fi pornit sistemul de operare. Astfel, este posibil a se repara un sistem deteriorat, salvare de date sau pentru a scana sistemul pentru a inlatura infectiile cu virus.
Descarcati pachetul, care este o imagine .ISO, o  inscripţionaţi pe un CD / DVD. Apoi puteţi folositi acest CD / DVD pentru a porni si curata computerul.
Avira AntiVir Rescue System este actualizat de mai multe ori pe zi, astfel încât cele mai recente actualizări de securitate sunt mereu disponibile.

Puteti urmari un videotutorial care prezinta modul de descarcare, scriere pe CD/DVD si ultilizare a programului aici.

Programul are și o versiune executabilă.

Pagina web 
Descarca

4 comentarii:

  1. Asta e super...foloseam si Avg botabil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai luat-o inainte si eu vruiam sa scriu un articol la un Rescue Disk, dar parerea mea (n-am folorit Avira AntiVir Rescue System, dar antivirusul lasa de dorita, am vaazut ca acum se comporya mai binisor dar nu se compara cu avast, Comodo Internet Security Premium, Panda Cloud Antivirus. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incearca Baidu Antivirus are motorul avira si unu propri plus multe altele

      Ștergere
    2. sau 36o Total security, are 4 motoare 2 proprii si Avira si Bitdefender http://geekcraiova.blogspot.ro/2015/02/360-total-security-v5201068-testat.html

      Ștergere