25 noiembrie 2017

Bytescout Watermarking 3.20.666

Bytescout Watermarking este un software pentru protejarea imaginilor (JPG, PNG, GIF, TIF) prin aplicarea unui watermark (marcă de apă/ştampilă). Protejaţi-vă imaginile în doar cîteva secunde, cu elegante etichete watermark de tip text sau imagine .
Cu interfaţa uşor de utilizat, cu setări gata pentru realizarea logo-ul de tip text şi suport de imagini ( adnotări, text, potriveşte text în pagină, tiled text, text pe verticală, text în diagonală , logo-ul transparent în imagine, imagine cu logo-ul text, ); gata de utilizare timbre"de cauciuc" : NU COPY, protejate, private şi cu alte stampile tip watermark; previzualizarea live pentru watermarks; capacitatea de a redimensiona dinamic textul în funcţie de sursa de intrare şi dimensiunea imaginii; capacitatea de a păstra originalul imaginii, formatul de fişier sau converti la alta (JPG, TIFF, PNG, TIFF).

Pentru utilizare trebuie instalat .NETFramework2 
Se integrează cu Windows Explorer, astfel încât doar selectaţi imaginea şi clic-dreapta pentru a adăuga protecţie la imagine sau de a folosi meniul «send to»/trimitere la/, pentru a trimite imagini la watermarking(ştampilare).

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu