05 februarie 2018

IObit Uninstaller Portabil 7.3.0.13

IObit Uninstaller vă ajută sa eliminaţi şi sa dezinstalaţi programe nedorite şi folderele de pe computerul dvs. rapid şi uşor. În cazul în care "Windows Add or Remove Programs" nu reuşeşte, IObit Uninstaller funcţionează ca întotdeauna şi preia aceasta sarcina. Acesta este un program de dezinstalare gratuit
Caracteristici:
* Batch Uninstall - Dezinstalare mai multe aplicatii atat de usor cu un singur clic.
* Standard şi Advanced Uninstall - Programul are o funcţie avansată care vă ajută să scanaţi Windows registry şi hard disk pentru orice resturi de instalare posibile.
* 1-Click Toolbars Removal - iritat de barele de instrumente atât de multe în sistemul dvs.? Iată soluţia simplu şi rapid.
* Forced Uninstall - Chiar şi un program care nu este listat în Windows Add / Remove Programs, această funcţie vă poate ajuta să găsiţi automat resturile programului şi urme în sistemul dumneavoastră şi de a le elimina complet.
* Log Manager şi Restaurare - Cu uşurinţă vedeti ce a fost schimbat de către IObit Uninstaller. De fiecare dată când un "Advanced Uninstall" se efectuează, o imagine ca punct de restaurare va fi setat automat pentru restaurare posibil viitorul sistem.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu