23 august 2018

DAEMON Tools Lite 10.9.0

DAEMON Tools este o aplicatie avansata pentru Microsoft Windows, care oferă una dintre cele mai bune emulatoare pentru unitatile optice.
Cu DAEMON Tools puteţi face copii de CD / DVD / HD DVD / Blu-ray  fizic în "discuri virtuale" sau aşa-numitele "imagini de disc", imagini, care rulează direct de pe hard disk. Puteţi, de asemenea,  lucra cu imagini create de alte programe de ardere.
Un disc virtual are rate de acces mult mai bune decit unul fizic într-o unitate fizică corespunzătoare, deoarece viteza de citire a unui disc virtual CD / DVD / HD DVD / Blu-ray-ROM este de 50x mai rapid comparativ cu unitatea normală. Fara zgomot. si aşteptare pentru încărcarea discului. Nu este nevoie pentru a cumpara unitate optică externă pentru Netbook. DAEMON Tools vă permite să utilizaţi imagini CD / DVD,  dacă acestea au fost deja arse pe CD / DVD.Cu DAEMON Tools Lite  puteţi crea fişiere de imagine  ISO si MDX de pe discul original introdus în unitatea fizică CD / DVD / HD DVD / Blu-ray. Sau imagini utilizate, create anterior cu alt program.
Principalele caracteristici
* Creează imagini *. ISO şi  *. MDX;
* Emulează până la 4 virtual CD / DVD;
* Efectuează montarea şi demontarea imaginii;
* Suport pentru b5t *., *. b6t, *. bwt, *. CCD, *. CDI, *. tac, *. NRG, *. PDI, *. isz;

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu