31 decembrie 2018

7-Zip 18.06

7-Zip este un program gratuit,distribuit sub licenţă GNU LGPL, care înlocuieşte cu succes programele shareware WinZip sau WinRar
7-Zip este un arhivator de fisiere cu o rata de compresie puternică. Pentru formatele ZIP si GZIP , 7-Zip oferă un sistem de compresie, care este de 2-10% mai mari decât raportul furnizat de PKZip sau WinZip.Programul suporta formate 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, LZH, CHM, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM si DEB.

Pagina web
Descarca

4 comentarii:

  1. Beta! M-ai dus un pic în eroare, dar acum este ok!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut George
    Unde l-am gasit nu zicea ca e beta
    http://www.majorgeeks.com/7-Zip_d4603.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc Universal Extractor si sunt multumit. E adevarat ca nu face decat sa extraga toate tipurile de arhive dar nu se poate arhiva cu el. Pentru mine e suficient pentru ca daca am nevoie sa arhivez ceva, ceea ce se intampla foarte rar, arhivez cu zip-ul de la windows.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nelu multumim de anunt, cum mi-a expirat WinRar gratuit pentru 30 de zile, am cautat pe internet si am gasit un program similar cu 7Zip si anume B1 Free archiver v1.5.86 de la: http://b1.org/, care pe langa faptul ca deschide toate arhivele cunoscute ca si 7 zip, poate si arhiva in formatele zip, b1, 7z si deasemenea dupa ce downloadezi o arhiva poate sa te conduca la folderul unde a fost dezarhivata arhiva.

    RăspundețiȘtergere