11 martie 2019

CintaNotes (exe/portabil) 3.13

CintaNotes este un program mic şi uşor de utilizat pentru gestionarea notelor personale. Acesta este conceput pentru a fi asistentul tău indispensabil în activitatea de zi cu zi de colectare a numeroase elemente de informaţii, oricare ar fi ele: gânduri şi idei proprii, extrase de carte şi de articol, locurile de munca, citate celebre, date de cercetare, fapte curioase, definiţii Wikipedia, blog, ştiri importante, ce vrei tu.
Acesta vă permite să notaţi rapid şi să etichetaţi orice bucată de informaţii utile care vin peste tine în timp la citirea documentelor sau navigarea pe net - trebuie doar să selectaţi textul şi apăsaţi Ctrl + F12. Cu CintaNotes, aceasta este într-adevăr tot ce trebuie pentru a face o notă!
CintaNotes nu face dezordine pe spaţiul de lucru, cu "sticky notes", toate notele sunt frumos organizate într-o listă navigabilă uşor. Şi, spre deosebire de  instrumentele pe bază de browser precum Google Notebook sau plug-in-uri Firefox, CintaNotes nu are nevoie de un browser web pentru a lucra - acesta funcţionează cu Microsoft Word, Outlook, Adobe Acrobat - "text-capturing magic" şi cu toate aplicaţiile care pot copia textul în clipboard!
 Preluarea de informaţii este, de asemenea banală: doar deschideţi CintaNotes şi începeţi să tastaţi, şi numai nota care conţin textul pe care îl tastaţi va rămâne în listă.
Criteriile de căutare sunt mai sofisticate, de asemenea, cum ar fi căutarea de titlu sau de către URL-ul de unde a fost luată nota.
CintaNotes are şi o versiune portabilă, ceea ce înseamnă că îl puteţi pune pe o unitate flash şi să-l rulaţi direct de acolo - în acest fel, notele tale vor fi mereu cu tine.

Cerinţe de sistem: 
CintaNotes ruleaza sub Microsoft Windows ® XP, 2003, Vista, 2008, 7 si 8.
Nu are nevoie de nici un suport runtime.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu