24 iulie 2019

Malwarebytes AdwCleaner 7.4

Malwarebytes AdwCleaner este un program care caută și șterge adware, toolbars, programe potențial nedorite (PUP) și hijackers de pe computer. Prin utilizarea AdwCleaner puteți elimina cu ușurință multe dintre aceste tipuri de programe pentru o experiență de utilizare mai bună pe computer și în timp ce navigați pe web.
Utilizarea programului este foarte simplă, doar descărcați programul și rulați-l. Apoi va fi prezentat un ecran care conține butoane de scanare și curatare. Butonul Scan va porni AdwCleaner pentru a căuta pe computer programele nedorite și apoi afișază toate fișierele, folderele și intrările registry găsit pe computer, care sunt utilizate de programe adware.

Când scanarea sa terminat, uita-te prin rezultatele scanării și debifați orice intrări pe care nu doriți să le eliminați. Când sunteți mulțumit de selecție, pur și simplu faceți clic pe butonul Clean, ceea ce va determina AdwCleaner pentru a reporni computerul și eliminați fișierele și intrările registry asociate cu diverse adware pe care îl eliminați. La repornire, AdwCleaner va afișa un jurnal care arată fișierele, folderele și intrările registry care au fost eliminate.

Pagina web
Descarca

2 comentarii:

  1. Nelu,
    ``VirusTotal`` la ``File name: adwcleaner_6.030.exe Detection ratio: 2 / 56 Analysis date: 2016-10-20 13:03:49 UTC``( 1 minut ago ), dă : ``ClamAV`` - Win.Trojan.Philadelphia-1, ``Invincea`` - virus.win32.sality.at ; ``Metascan Online`` dă : ``ClamAV`` = 2578 ms Oct 19 2016 (1 day ago) - Win.Trojan.Philadelphia-1, ``Filseclab`` = 640 ms Oct 19 2016 (1 day ago) - TrojanSpy.Zbot.czxo.xhrv.mg ; ``Jotti`s malware scan``... @ Interesantă - aplicație. Dețin versiunea mai veche ``adw_cleaner 4.202`` curată. O rulez din când în când și mai găsește câte un ``bidiviu troienit__înpotmolit``. @ Se spune că niciodată nu trebuie să judeci aricii, cactuşii, urzicile şi reprezentantele sexului frumos după aparenţe... Dacă vrei să ştii ce hram poartă trebuie să le atingi, să pui degetul pe rană cum zicea cineva în vechime. Și cu ``Trojenii``, cum procedăm ??? ``This is the question`` ! Să fie falși pozitivi ?!? Mă îndoiesc. ``Timeo danaos sed dona ferentes``. ~``Mă tem de greci chiar și atunci când fac daruri``. @ Știm că ne informezi (blogul se află la ``Semnele de Carte`` - am testat multe aplicații în timp), dar puțină atenție nu strică. Apreciez munca pe care o depui zilnic. ``Have a nice day`` ! #Αλέξης Ασκληπιού

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Precizările tale sunt binevenite.Eu am mai spus de cîteva ori că nu sunt specialist în domeniu. Ce fac eu este doar să INFORMEZ despre aceste programe și fiecare hotărăste ce face.
      Oricum îți multumesc pentru apreciere.

      Ștergere