19 iulie 2019

System Ninja 3.2.7

System Ninja este un program de curatare a computerului de fisiere nedorite(junk), care încetinesc în mod constant întregul sistem. System Ninja are un mod  rapid şi puternic de curatare fisiere, Startup Manager, Proces Manager şi pornire Log Generator, plus câteva instrumente utile, cum ar CCEnhancer, FileAnalyzr şi MalRunDestroyer.
File Cleaner:
System Ninja are caracteristici de curăţare puternice care scaneaza computerul pentru fişiere care pot fi şterse pentru a economisi spaţiu pe hard disk şi de a accelera computerul. Fişierele şi directoarele curăţate frecvent includ:
- Fişiere temporare Windows.
- Fişiere tmp, in toate directoarele
- Thumbs.db fişiere, precum şi alte miniaturi/ thumbnail/ cache.
- Icon Mac, care nu sunt acceptate de Windows.
- Cache jocuri, creşterea vitezei la jocuri PC. În prezent, acceptă numai The Sims 2 si The Sims 3.
- Windows Activitate
- Tag-uri Frecvente Torrent
- Fişiere recente
Startup Manager:
Managerul de pornire integrat vă permite să dicteze ce poate şi ce nu poate rula atunci când porniţi computerul. Acesta susţine Run, RunOnce şi fişiere Sheduled Tasks şi cheile de registry. Eliminarea elementelor de pornire este o modalitate utilă de a îmbunătăţi viteza de computer.
FileAnalyzer:
FileAnalyzr este integrat cu System Ninja. Aceasta generează o colecţie de informaţii utile despre orice fişier, în special MD5, SHA1 si SHA256. De asemenea, citeşte mărime fişier, datele de acces şi legăturile cu servicii web pentru a determina dacă dosarul conţine un virus.
Process Manager:
Managerul de proces permite utilizatorilor avansaţi să pună capăt rapid programe nedorite, fără a rula Task Manager. Mai mult; evidenţiază în mod automat procesele care sunt frecvent asociate cu virusi sau spyware. Aceasta caracteristică poate detecta peste 75 de procese de cele mai comune malware.
Cerinţe:. NET Framework 3.5
Sistem de operare: XP/Vista/Win7/8/10

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu