28 martie 2019

Kaspersky Free Antivirus 20.0.14.1085 RS

Kaspersky Free Antivirus este o versiune ușoară și gratuită a software-ului comercial Kaspersky Antivirus. Oferă o protecție completă, de bază împotriva virușilor, dar exclude unele dintre caracteristicile avansate ale versiunilor plătite, și anume Controlul parental, Protecția online de plată și conexiunea securizată (VPN).
Kaspersky Free scanează automat toate fișierele în timp ce sunt deschise, salvate sau difuzate și oferă protecție suplimentară pentru traficul web, mesajele chat și mesajele de e-mail primite / trimise. Puteți alege care dintre caracteristicile suplimentare doriți să le utilizați, acestea fiind activate în mod prestabilit.
Alte caracteristici includ scanarea automată în așteptare, detecția de rootkit, nivelurile de securitate reglabile, scanările programate, suportul pentru excluderi și aplicația de încredere, protecția prin parolă, scanarea fișierelor la cerere (prin meniul contextual) și multe altele.
Kaspersky Free Antivirus se va actualiza automat cu cele mai recente definiții (sau puteți alege actualizări manuale dacă preferați). Va trebui să vă înregistrați cu o adresă de e-mail înainte de a putea activa versiunea gratuită.

Nota. Prezentarea programului si imaginea sunt preluate de aici

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu