01 iulie 2019

Kaspersky Rescue Disk 2018 18.0.11.0 (2019.06.30)

Kaspersky Rescue DisK este un live CD pentru a scana şi elimina ameninţările de la un calculator infectat fără riscul de infecta alt dosar sau calculator.
Scriereti aceasta imagine ISO pe un CD, introduceţi-l în unitatea CD-ROM  a sistemului infectat , intrati in BIOS-ul PC-ului, setaţi-l să porneasca(boot) de pe CD şi reporniţi calculatorul.
”Kaspersky Rescue Disk este un live CD bazat pe sistemul de operare linux care ne permite sa scanam hard disk-ul fara sa folosim windows-ul. Solutiile online sint destul de limitate pentru ca acestea se comporta exact ca si antivirusul nostru, adica nu poate scana hard disk-ul 100% din cauza unor fisiere si directoare pe care
sistemul de operare le foloseste, cu Kaspersky Rescue Disk nu avem nici o problema, bootam de pe el, scanam si eliminam malware-ul pentru ca avem acces peste tot."

Cititi mai multe si urmariti o prezentare a programului pe videotutorial.ro

Un program pe care îl recomand, m-a ajutat la recuperarea unui PC cu ceva probleme!

Pagina web
Descarca

10 comentarii:

  1. am avut,probabil,un virus care,la inceput nu ma lasa sa-mi citesc mail-urile,apoi nu puteam sa intru pe net...
    am folosit un astfel de CD si ... nimic!
    am reinstalat sistemul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Inseamna ca problema ta nu a fost un virus ci a fost undeva in setarile systemului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate nu ai stiut sau nu ai avut optiunea de update si apoi sa scanezi. Eu folosesc AVG botabil si Avira.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Poate nu ai stiut sau nu ai avut optiunea de update si..."
      &
      "...nu puteam sa intru pe net..."

      ti se pare cunoscut?!

      Ștergere
    2. Update-ul nu se face din sistemul de operare!

      Ștergere
  4. Cand folosim cd botabil trebuie sa facem update. Insa cei care sunt pe RDS nu prea pot face updatarea. Eu asa am observat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Folosesc ultimele versiuni apărute: Avira, Bitdefender, Kaspersky, AVG, G Data__ Rescue CD în funcție de situații. Am schimbat recent desktopul și mă confrunt cu o problemă la care nu îi dau de cap momentan nefiind experimentat. Singurul Rescue CD care bootează normal și scanează este Avira, în rest (inclusiv Kaspersky Rescue Disk), după bootare afișează pe ecranul negru un dreptunghi mic albastru unde scrie : "Semnal în afara domeniului". Am crescut și scăzut rezoluția ecranului din Windows fără izbândă. Am descărcat din nou imaginile ISO și inscripționat alte CD-uri. Folosesc Ashampoo Burning Studio 2014. (S.O. instalat este Win 7 Ultimate). Situația este aceeași... :-( Rusu Ion.

    RăspundețiȘtergere
  6. Merge sa se faca update la kaspersky si pe RDS , e bazat pe Kopete , invatati si putin Linux, lasati panaramele alea de jocuri si acel facebook, nu invatati nimic util

    RăspundețiȘtergere