18 iulie 2019

Media Player Classic Home Cinema(exe/portabil) 1.8.7

Media Player Classic Home Cinema a fost proiectat pentru a fi un Media Player Classic dar pentru utilizare ca homecinema.Un media player vechi in haine noi. Acest proiect se bazează pe originalul "Media Player Classic"
Media Player Classic Home Cinema este un player media pentru Windows extrem de "usor", dar are multe caracteristici suplimentare fata de... clasicul Media Player Classic. Puteţi utiliza player-ul ca un Media Player Classic Home Theater.

Suporta urmatoarele formate video, audio şi  fişiere de imagine:
WAV, WMA, MP3, OGG, SND, AU, AIF, AIFC, AIFF, MIDI, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, PLS, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, JPG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT, FLV, WEBM

Pagina web
Descarca

9 comentarii:

  1. Cel mai bun player video din lume! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi pare rău dar în momentul de fata tot VLC este cel mai bun.De ce zic aceasta deoarece acesta(MPC-HC) nu reușește sa vadă toate subtitrările din imaginile iso ale DVD-urilor.De asemeni se descurca greu cu posturile radio live.Ori VLC excelează.Eu sunt fan S player deoarece folosește accelerarea video,dar VLC m-a impresionat.Mult lăudatul Km-player as putea spune ca se situiaza pe aceeași treapta cu MPC-HC.Eu le-am testat și de aceea îndrăznesc sa comentez, în baza experienței mele cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai bun media player este MPH-HC, dupa ce ati instalat ultimul DirX. Doi ani, preferatul meu a fost KMPlayer. Am verificat aelasi fisier video pe rand, cu ambele playere. S-a vazut o diferenta clara in favoarea MPH-HC. In plus, se poate descarca fara probleme subtitrarea filmului, deasemenea, se salveaza elegant in acelasi folder. In KMPlayer n-am reusit niciodata sa descarc vreo subtitrare, porneste promitator dar de fiecare data da gres! Am pareri destul de bune si despre alte playere cum ar fi: VLC, GomPlayer, SMPlayer. De fiecare data m-am intors la MPH-HC.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu puteam sa ma abtin, Paul:

    Nelu are un blog aici super cu softuri OK pentru cei din Romania.
    MP-HC este extrem de modest in ceea ce priveste lista de pretentii si cerinte actuale la redarea de fisiere multimedia.

    Cum puii mei sa te astepi ca acel KMPlayer sa iti descarce subtitrari cand NU ARE aceasta functie activata pt RO cel putin?! Da nici nu cercetezi de ce.... :)))) VLC e la furat rau cu reglajele titrarile sau accelerarea video.

    Ia incearca tu PotPlayer pentru performanta buna: http://www.xenonmagazine.com/showthread.php?t=3547

    Daca vrei titrari descarcate (tie ti-e prea lene sa ti le scoti tu) - incearca BSPlayer http://www.bsplayer.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Nelu ar fi mai bine dacă ai schimba linkul de download și l-ai pune la mama lui deoarece există diferențe între cele două fișiere.Nu pot concepe că cei care îl produc nu au versiunea ultimă.
    http://sourceforge.net/projects/mpc-hc/files/MPC%20HomeCinema%20-%20Win32/MPC-HC%20v1.5.2.3456_32%20bits/MPC-HomeCinema.1.5.2.3456.x86.exe/download

    RăspundețiȘtergere
  6. @axelluny
    Linkul meu pentru descarcare are legatura si pentru veriunile mentionate de tine.
    Dar am sa pun si aceste link-uri in postatre

    RăspundețiȘtergere
  7. MPC-HC are o mare problema cu egalizorul video - nu prea functioneaza.
    Ar trebui dezactivate filtrele/decoderele interne, instalate codecuri externe,
    care devin "system wide" - interfereaza cu alte aplicatii ... s.a.m.d.
    In rest este un player bun, dar tot SMPlayer e mai bun; cât despre VLC - asta e varza rau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Varză rău VLC?Consider că experiența ta cu el este limitată.Personal consider că testul suprem pentru verificarea unui player media este redarea fișierului ISO specific DVD-urilor fără virtualizarea acestora în softuri gen Daemontools,precum si redarea fișierelor m3u.Ia vedeți sculele pe care le folosiți cum se descurcă.Cel puțin MPC nici subtitrările din dvd-uri nu le vede,la fel și kmp care nu de multe ori nu poate vedea meniul dvd.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ca o varza, pentru ca dezvoltatorii au inceput sa adauge in cod tot felul de module, unul peste altul; unele se bat cap in cap, unele sunt complet inutile, altele sunt experimentale. Ar fi fost mai bine sa continue dezvoltarea primei versiuni.
      Parca am mai vazut scenariul acesta (μTorrent, Nero Burning ROM ...)

      Ștergere