16 august 2019

avast! Antivirus 19.7.4674

Avast FreeAntivirus  este un program antivirus gratuit pentru uz personal/necomercial.
Noul Avast Free este un pachet antivirus pentru toate sistemele Windows, GRATUIT pentru utilizatori înregistraţi acasă - necomercial.
Avast FreeAntivirus 10 vine cu o interfață noua!
Actualizările pot fi realizate acum in mod automat și are scanare în timp real/Real Time Shield pentru: File Sistem,Mail,Web, P2P,IM, Network si Behahior
Avast FreeAntivirus(Home Edition) include următoarele componente:
* On Demand Scanner - cu interfaţă simplă, poţi selecta doar ceea ce vrei să scanezi în ce mod şi apăsaţi pe butonul Play.
* On Access Scanner - rezident de scanare a tuturor fişierelor fi deschisă, citit si scris şi de blocare a comportamentului monitorizarea acţiunilor periculoase de virusuri.
* E-mail scanner se integreaza usor cu clientii de mail şi controaleaza mesajele atit la intrare cit şi laieşire, acesta oferă o analiză euristică a conţinutului de mail pentru a proteja împotriva pericolelor noi.
* Network Shield - scanează traficul pentru conţinutul rău intenţionate -un mic Firewall .
* Rezident  protection pentru programele de chat (de exemplu, MSN Messenger, ICQ) şi programe P2P (de exemplu, Kazaa, DirectConnect).
* Boot Time Scanner - scanează discuri în acelaşi mod şi în acelaşi timp cu Windows CHKDSK (numai in NT/2000/XP).
* Explorer Scanner - click dreapta pe obiectul  dorit vă permite să-l scanaţi.
* Screen Saver Scanner - scanează PC-ul în timpul pauzelor.
* Virus Chest- dosare izolate in siguranta pentru a stoca fisiere infectate, suspecte şi chiar unele fişiere de sistem - pentru a restabili lor.

Pagina web
Descarca 

13 comentarii:

  1. Multumesc pentru acest articol !!! Sper ca licenta nu va fi blocata de avast.O zi buna in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu folosesc acest antivirus cu licenta din articol si deocamdata nu ma blocat la nici o actualizare. Oricum se poate obtine gratuit licenta pentru un an.
      O zi faina si pentru tine!

      Ștergere
  2. SAlut! Nu stiu de ce vrei licenta la Internet Security ca diferenta mare nu e, Firewall-ul doarme in post practic e tare lenes, zici ca e inexistent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună Iulia!
      Nu-l vreau pentru firewall! Folosesc numai firewall-ul din Windows

      Ștergere
  3. Eu l-am avut instalat. L-am dezinstalat si reinstalat cel din linkul dat de tine. Sper sa se contorizeze :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu instalat versiunea ais 7 eu am avut probleme cu steam-ul de cate ori isi facea clientul steam update imi dadea eroare si nu imi mai pornea Steam-ul pana am schimbat antivirusul si acum nu mai am probleme cu update la Steam

    RăspundețiȘtergere
  5. părerea specialistului...o porcărie. Îngreunează extrem navigarea pe web prin acel browser protect. Ar mai fi un aspect ...când o suita de securitate se apucă sa facă curățenie în calculator e semnul că e dusă rău.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai trebuie sa faci un compromis intre siguranta sau nu.POate ca merge mai greu navigarea dim simplul motiv ca scaneaza tot timpul.Apoi poti sa dezactivezi unele protectii care zici tu ca ingreuneaza sistemul.Eu am folosit tot ce este pe piata comercial sau gratuit dar nici unul nu e asa de bun ca avast.Eu folosesc versiunea gratuita de mai multi ani sinu am avut niciodata probleme cu virusii cu toate ca descarc destul de mult de pe torrente si alte locuri mei putin sigure.

      Ștergere
  6. Versiunea 9 este total cloud. Adică e pe net mereu micșorându-ți lățimea de bandă.Tot timpul trebuie să știe ”cineva” ce se mișcă pe consola ta(calculatorul va deveni așa ceva).Alegerea vă aparține eu doar am prezentat un aspect care pe mine nu mă încântă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu pot sa te inteleg.Un antivirus are menirea sa stie tot ce misca pe calculator odata ce el trebuie sa fereasca calculatorul de virusi.Apoi poti sa dezactivezi optiunea de cloud.Dupa tine un antivirus ar trebui sa doarma tot timpul ca tu sa poti sa navighezi in voie si sa te infectezi apoi cand tu socotesti ca ar fi ceva virusi in calculator al trezesti si al pui sa curete calculatorul.Pentru tine nici nu ar fi cazul sa folosesti un antivirus care protejeaza in timp real ci unul online cu care sa scanezi din timp in timp.

      Ștergere
  7. salut...sunt tare curios ude scriu acel serial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Codul serial trecut pe blog este de la versiunile mai vechi(5,6,7). L-am lasat pentru ca era(nu stiu daca mai este) valabil, daca imi amintesc bine, pina prin 2038.
      Eu am programul instalat de citiva ani, acum actualizarea la versiunile noi se face automat, asa ca nu mai stiu cum e procedura la o instalare noua.

      Ștergere