12 august 2019

HDCleaner (exe/portabil) 1.261

HDCleaner oferă un set complet de instrumente pentru întreținerea sistemului în Windows. Indiferent dacă curățați hard disk-ul sau registrul, criptați datele, împărțiți fișierele, eliminați urmele de utilizare, salvați backup-ul de registry, defragmentați sau căutați și înlocuiți cheile de registry, valorile și datele cu algoritmul de căutare super-rapidă,  găsiți întotdeauna instrumentul potrivit pentru a vă accelera PC-ul și pentru al optimiza.
Cerințe de sistemWindows 10, 8.1, 8, 7, Vista și XP. Inclusiv versiunile pe 32 de biți și pe 64 de biți.Caracteristici cheie:

    
Plugin Cleaner - ștergerea traseelor ​​pe Internet, a pistelor Windows și a urmărilor programului. Suport pentru peste 3000 de pluginuri.
    
1-Click Întreținere și Întreținere automată - poate fi cu pașii de optimizare multiplă "întreținere automată" și "întreținere 1 clic" executați automat, pentru a vă asigura un sistem de operare ordonat, fiabil și rapid
    
Registry Cleaner - curăță registrul, elimină erorile și optimizează performanța calculatorului. NOTĂ: Setările efectuate se aplică aplicației "Întreținere cu 1 clic și întreținere automată"
    
Faceți loc pe PC - eliminați fișierele inutile
    
Optimizați serviciile - Dezactivarea serviciilor inutile scade activitățile de fundal, câștigă resursele sistemului și împrăștie memoria liberă, care poate fi utilizată pentru alte programe
    
Găsiți fișiere duplicate - În timp duplicate de toate tipurile se acumulează pe unitatea de hard disk, care ocupă inutil spațiu și pot coborî întregul sistem
     
AntiSpy - dezactivați setările în Windows, care vor contacta în mod autonom Internetul.
     
DiskDoctor-listează și corectează erorile de pe disc
     
Defragment Registry- Analizați și optimizați baza de date a registrului
     
DirToHTML - conținutul de ieșire al unui director selectat ca fișier HTML
     
Backup & Restore - completați copia de rezervă și restaurați registry-ul.
     
DLL Cleaner - eliberează sistemul de fișiere DLL inutile și vechi
     
Deplasați copii de rezervă de rezervă și restaurați registry
     
Răsfoiți registry - Răsfoiți registry-ul în modul turbo
     
Crearea și editarea punctelor de restabilire a sistemului
    
Ștergeți fișierele și folderele, ștergeți spațiul liber pe disc, ștergeți partițiile complete sau unitățile complete cu Pseudorandom Data, US DoD 5220.22-M (8-306. / E), US DoD 5220.22-M (8-306 ./ E, C și E ), Trecerea lui Schneier 7 sau trecerea lui Gutmann 35.


Pagina web
Descarca
Portable HDCleanerX32.zip
Portable HDCleanerX64.zip

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu