12 octombrie 2012

AutoCorect 4.1.5

AutoCorect este acum un editor de texte în adevăratul sens al cuvântului, putând crea sau edita profesional cele mai importante formate de fişiere existente. Dispune de o gamă variată de funcţionalităţi care vă permit formatarea documentului la nivel de paragraf şi/sau caracter.
Introducerea tabelelor şi a imaginilor este foarte simplu de efectuat. AutoCorect asigură pe lângă operaţiile clasice de prelucrare a textelor şi corecţii ortografice, corecţia punctuaţiei, îmbogăţirea cuvintelelor cu diacritice manual şi/sau automat, suport pentru Ortografie şi Punctuaţie, DEX, etc.. Programul este foarte accesibil, chiar şi pentru aceia care au o experienţă redusă în folosirea calculatoarelor.
Aplicaţia îşi bazează înlocuirea şi aplicarea de diacritice pe o selecţie de cuvinte şi expresii aflate într-o structură de dicţionare (cca. 1.310.000 de cuvinte şi 7.400.000 de expresii, prin încrucişare logică mai rezultă încă 2 miliarde de expresii), punctuaţia pe o serie de algoritmi iar ortografierea, care este o opţiune semi-automată, pe capacitatea dvs. de analizare a unui cuvânt extras dintr-o frază, considerat posibil greşit de către aplicaţie şi înlocuirea lui cu altul selectabil dintr-o listă de cuvinte sugestii.

Pentru descarcare aveti doua variante
1.Varianta contemporană, foloseşte regulile ortografice aprobate de Academia Română după 1993, când s-a revenit la grafia cu litera  în loc de Î în anumite poziţii ale cuvintelor şi la scrierea formelor sunt, suntem, sunteţi în loc de sînt, sîntem, sînteţi.  
2.Varianta clasică, foloseşte regulile ortografice dinainte de 1993.

Pagina web
Descarca 

2 comentarii:

  1. L-am instalat, ce vrea sa zica cand introduc un document, filtre de conversie lipsa din sistemul dvs ? Ce trebuie sa mai instalez ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Te sunasem pentru că am răcit și am vrut să te întreb dacă este în regulă dacă mâine eventual marți pot să vin la muncă

    RăspundețiȘtergere