12 octombrie 2012

Protect My Disk 6.3

Protect My Disk este un program de protectie impotriva virusulor autorun care devin mai multi şi mai populari in aceste zile şi infecteaza tot mai multe hard discuri prin USB drive.
Puteţi proteja computerul cu un program antivirus, dar ce te faci atunci cand trebuie sa muti stick-ul USB într-un alt computer? USB flash drive este expus. Acum puteţi opri infectarea  în modul cel mai simplu cu Protect MyDisk.
Este un program simplu care vă ajută să vă protejaţi unitatea USB flash împotriva viruşilor autorun. Nici un spaţiu suplimentar utilizat şi făra programe instalate pe unitatea flash USB. Programul creează pur şi simplu un folder special care previne Windows pentru a copia fisierele autorun prin programe de virus la unitatea flash USB. Şi este GRATUIT!
Programul nu intervene în niciun mod cu programul antivirus. Cu toate acestea, pentru mai multe informaţii, consultaţi secţiunea FAQ.
Programul funcţionează cu orice tip de unitate flash USB şi cu carduri de memorie. Puteţi proteja chiar şi partiţiile hard disk.

Pagina web
Descarca

4 comentarii:

  1. Pagina este:
    http://secusimple.com/protectmydisk.html

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim,
    Mersi pentru avertizare, am corectat.
    Lipsea ultima litera (l) din adresa paginii

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu placere, eu am dezvoltat acest software, daca cineva are sugesti o poate face la adresa: support@secusimple.com
    Puteti scrie si in romana.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam ca este un produs romanesc. Eu chiar ma bucur cind gasesc si prezint programe "made in romania".
    Felicitari si succes!

    RăspundețiȘtergere