04 mai 2018

Spybot-Search & Destroy 2.7

Spybot - Search & Destroy este un program ce poate detecta dacă calculatorul este infectat cu spyware, adware, hijackers şi alte software periculoase.
Spybot-Search &Destroy 2.0 vine cu un aspect nou, modern, dar nu doar interfata s-a schimbat. Descoperiţi rapid performanţa programului, beneficiați de actualizări complet automatizate şi centrul de comandă nou care se va potrivi atit pentru utilizatorii noi cît şi avansați.
Spybot - Search & Destroy te asigura că informaţia de pe calculator este in siguranta, iar programele periculoase nu se mai pot instala pe calculator, fară să permiţi asta.
Spybot - Search & Destroy poate bloca accesul programelor spyware şi adware la registrul de sistem şi te ajută să repari eventualele erori din registru.Poate şterge toate fişierele temporare care se crează atunci când navighezi pe internet sau fişierele care nu se şterg bine atunci când instalezi sau dezinstalezi un program.
Spybot - Search & Destroy permite să imunizezi calculatorul şi contra viitoarelor infecţii, programul dispune de o listă ce este actualizată periodica cu ultimile programe spyware, adware etc.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu