03 mai 2018

Nero MediaHome 2018 3.6.1045

Nero MediaHome (fost Nero Kwik Media) este un software de gestionare a mass-media pentru fotografii, clipuri video si muzică . Acesta vă permite să redați convenabil fisierele de muzică, plus de a gestiona si de a crea liste de redare .
Nero MediaHome vă permite să creați cu usurință clipuri video de tip cinema si foto slide show cu teme integrate de film, plus gestionați proiecte multimedia . Îmbunătățirea calității fotografiilor cu doar câteva clicuri, taie unele părți nedorite, sau în mod automat elimina efectul de ochi roșii .
 Puteți reda fotografiile și toate clipurile video direct pe PC-ul cu comoditatea de un  DVD player ( Nero MediaHome Play) inclus în program.
În plus , vă puteți arde un CD cu muzică sau arde compilații de pe DVD ca un cadou pentru prieteni și familie ( Nero MediaHome DVD ) - sau partaja fotografiile dvs. prin încărcarea la comunitatea online preferată.

Pagina web
Descarca

6 comentarii:

  1. Mersi pentru avertizare, am corectat.
    Imi pare rau dar eroarea vine de la blogger.com
    De ceva vreme la postare se tot schimba link-ul. Se adauga: http://www.blogger.com/%20

    RăspundețiȘtergere
  2. este cea mai mare porcărie de Nero pe care am văzut-o pana acum.Am studiat-o pe toate părțile și este pentru altceva ,mai putin pentru inscripționat.Cel mai urat lucru posibil sa-ți instaleze cu japca pe calculator o grămadă de alte programe și programele.
    Nu va hazardați cu instalarea

    RăspundețiȘtergere