28 mai 2019

Comodo Dragon 74.0.3729.157

Comodo Dragon este un browser cu tehnologie versatilă, bazată pe  Chromium care vă oferă toate caracteristicile necesare navigării, PLUS un nivel ridicat de securitate și confidențialitate oferit numai de Comodo. Cu o pornire mai rapidă, grafică îmbunătățită, redare și încărcare rapidă a paginii, cea mai recentă versiune de Dragon este plină de îmbunătățiri de performanță majore.
Fereastra Dragon este eficientă, curată, simplă. Cautarea și bara de adrese sunt combinate într-o singură casetă pentru a ușura  căutarea și navigarea pe Web. Dragon oferă acces la o piață on-line în care puteți descoperi mii de aplicații, extensii și teme pentru Dragon.
Sunt aduse îmbunătățiri de confidențialitate, identificarea ușoară Certificate SSL, precum și accesul la  propriile servere securizate DNS, No Usage Tracking,  încorporat în Updater, și integrare elegantă cu Windows antivirus. Instrumentele integrate de la Comodo Dragon vă permit să împărtășiți tot ceea ce găsiți pe web cu prietenii tăi, în mai multe platforme sociale.

Pagina web
Descarca

2 comentarii:

  1. O părere personală ar fi că în afară de faptul că folosește acel DNS al lui Comodo nu este adevărat nimic din cele enumerate mai sus.Folosesc și Iron concomitent și constat că utilizează la jumătate din resursele pe care le consumă acesta. Aceleși extensii(adon-uri)funcționează mai eficient pe iron.Nu pot spune că este rău ci doar că s-ar situa pe locul 2 în topul browserelor.Tot este un lucru bun pentru Comodo având în vedere că la suita de securitate au luat-o pe arătură cu versiunea 6.

    RăspundețiȘtergere
  2. versiunea 27.0.4.0 vine într-adevăr cu multe îmbunătățiri. Meniul este de data acesta mult mai aerisit și performanțele de navigare extraordinare.Consumul de resurse diminuat la maximum,iar la upgrade de versiune se păstrează extensiile integral.De data acesta pot spune că sunt încântat de ajustările efectuate.

    RăspundețiȘtergere