27 mai 2019

SRWare Iron (exe/portabil) 74.0.3850.0

SRWare Iron este o alternativă reală la Google Chrome, avînd la bază codul sursă Chronium şi oferă aceleaşi caracteristici ca și Chrome, dar fără punctele critice privind confidenţialitatea utilizatorului.
Prin urmare s-a creat un browser care oferă acum caracteristici inovatoare, fără să vă faceţi griji despre intimitatea navigării pe internet.
Browserul GoogleChrome este lăudat datorită vitezei și a designului simplificat, dar se pare că conține un motor de tracking neobișnuit browserelor, fapt care i-a alarmat pe unii programatori.
 De aceea autorii lui SRWare Iron aduc unele modificari față de Chrome:
- Nu are ID-utilizator unic
- Nu are mesaje de eroare alternative
- Nu sunt trimise către Google nici un fel de informații
- Nu se actualizează automat de la Google


12 comentarii:

  1. Un browser grozav.Cine il va testa nu va mai renunța la el.Aceasta versiune o folosesc de vreo 2 luni și nu i-am găsit vreo hiba.Eram în dilema cu faptul ca nu puteam sa fac copie de rezerva la el.Acum am rezolvat problema prin sincronizare cu contul de gmail.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Justin A
    1.Scuze pentru intirziere
    2.Da, se poate spune ca este asa.

    @Ciprian "acest browser este spam"
    Asa sustine cineva.
    Altcineva zice ca e curat 100%
    http://www.softpedia.com/get/Internet/Browsers/SRWare-Iron.shtml

    RăspundețiȘtergere
  3. și astăzi când postez pot spune ca sunt tot de aceeași părere. Îmi este indispensabil și este cel mai sprinten browser, și spre deosebire de Chrome ocupa pe hard doar 67M.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest browser e grozav poate chiar supară pe cei de la Google cĂ merge mai bine decât al lor.De ce zic asta ...deoarece chiar și după o luna de utilizare ca browser default pot spune ca funcționează exact ca în prima zi pe când Chrome după o săptămână de utilizare dă rateuri deja. Convingeți-vă siguri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Și astăzi la șase luni de la prima postare tot iron folosesc.Dacă Ciprian consideră că e spam,e problema lui,că se uita la versiunea 4 și nu la 14 sau 15.Merge impecabil,fac sincronizarea cu contul de google și într-o clipită am toate setările și paginile favorite în browser.Nu are spioni în el precum Chrome,și percutează impecabil.Consumul de resurse este infim ,față de FF 7.01 care ajunsese într-o situație să-mi consume 600M.Așa ceva este de neconceput,dar poate când vor fi și ei la versiunea 15 poate va fi ca acesta.

    RăspundețiȘtergere
  6. n cea mai recentă tentativă de fraudă ce vizează utilizatorii de Google Chrome, criminalii informatici se folosesc de o escrocherie complexă, care implică instalarea unei extensii infectate de Chrome. Prin intermediul acesteia, cu doar două click-uri, hackerii pot obține în câteva zile, zeci de mii de like-uri pe Facebook, fără ca userii să observe acest lucru, potrivit specialiștilor Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus.
    Ulterior, aceste pagini sunt fie vândute diverșilor clienți, fie sunt folosite pentru a servi utilizatorilor viruși ascunși în conținutul postat. Povestea paginii cu mai mult de 40.000 de like-uri începe cu un link aparent inofensiv care direcționează utilizatorii către un site cu diverse filmulețe. Pagina este localizată pe un domeniu internațional – xn--47aaeaba.com – care redirecționează utilizatorii către domeniul fast[removed]e.com (înregistrat ieri – 17.02.2013 – în Turcia). Această pagină îi cere victimei să instaleze o versiune specială a Flash Player pentru a putea vedea conținutul video.

    Victimele care vizitează această pagină folosind Google Chrome sunt direcționate apoi către pagina din Chrome Web Store de unde li se solicită să descarce extensia Business Flash Player!. Respectiva extensie de browser poate accesa cookie-urile din Facebook și poate da like paginilor în numele utilizatorului O scurtă cercetare în rețelele sociale scoate în evidență, de exemplu, folosirea aplicației Business Flash Player! pe pagina de companie Mehmet Özbilen, ce a adunat 40.319 like-uri de la crearea sa, pe 12 februarie, fără a avea niciun fel de conținut postat. Acest tip de escrocherie este foarte rentabilă pentru creatori, care fie vând paginile comandate de diverse entități, fie le folosesc pentru a distribui viruși. aiure urasc si este adevarat celmai bune browsere sunt ie si mozila pe pamant nu va mai loati de alti ce posteaza an legatura cu gromium e adevarat ce am scris sus pana jos faceti ce vreti voi e de binele vostru e aiurea si nu ami place gromium e tampit broser depe pamant faceti ce vreti voiii

    RăspundețiȘtergere
  7. numele meu este fejes si an ceam postat e adevarat nu al mai folositi deloc ie sau mozila ati auzit voi de ie sau mozila ce se poate face nu cred de ghromium da aveti mare grija scuze daca am postat prosti dar nu e prosti e 100 la 100 adevarat e celamai tampit ghromium de pe pamantu asta aveti mare grija bafta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. măi FEJES tu ai specificat clar mai sus că pericolul vine doar dacă ești gâscă să instalezi extensii care ți le propun alții.Dacă nu o faci,având în vedere faptul că ești sigur că deții ultima versiune de flash player nu văd unde ar fi problema.Deci tot mațul de mai sus se rezumă la”nu instalați extensii pe Chrome decât dacă sunteți siguri de ele”.Oricum cei de la Chrome au făcut o remediere în acest sens prin faptul că nu mai permite instalarea automată a extensiilor mai ales cele care nu sunt din Chrome Web Store.Așa că... succes la navigat.

      Ștergere
  8. Ar fi bine să puneți link și pentru versiunea pe 64 biți deoarece este cea mai completă versiune care rulează nativ pe 64 biți.Google Chrome se laudă doar în realitate fiind tot pe 32 biți.http://www.srware.net/forum/viewtopic.php?f=18&t=8855

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În pagina de descarcare sunt link-uri pentru toate versiunile.

      Ștergere