08 iulie 2019

VSDC Free Video Editor 6.3.6

VSDC Free Video Editor este un editor video simplu și ușor de utilizat, oferind o mulțime de funcții care pot fi apreciate chiar și de un editor profesionist.
Cu suport complet pentru zeci de codecuri și de formate video, inclusiv, dar fara a se limita la AVI , MP4 , MKV , MPG , WMV , 3GP , FLV pentru video ; MP3 , WAV , WMA , FLAC , PCM , OGG , AAC , M4A , AMR pentru audio și BMP , JPG , PNG , PSD , ICO , TIFF pentru imagini , VSDC Free Video Editor oferă una dintre cele mai simple moduri de a combina mai multe bucăți de surse în diferite formate într-un rezultat video de înaltă calitate .
O largă paletă de filtre pot transforma chiar și o secvență video obișnuită într-un film clasic de calitate, în timp ce multele efecte video și audio grupate convenabil în patru categorii ajuta să vă faceți video-ul să arate și să sune mai dinamic. Nu numai că VSDC Free Video Editor oferă  capabilități puternice de editare video, acesta este, de asemenea, surprinzător de ușor de utilizat. Uita de conversie video înainte și înapoi între diferite formate - programul citește fluent tot ce alegi  și la final video este la fel de ușor de al scrie pe un disc DVDl sau să-l transferi la orice dispozitiv media conectat , cum ar fi iPod , iPad , Sony PlayStation , Xbox sau un smartphone.

Pagina web
Descarca

Un comentariu: