22 august 2019

Privacy Eraser (exe/portabil) 4.53.5.3115

Privacy Eraser este o suită de confidențialitate all- in-one care protejează intimitatea dumneavoastra prin curățarea tuturor urmelor de pe Internet și activitățile anterioare pe calculator . Pur și simplu cu un singur click, Privacy Eraser poate șterge rapid memoria cache Internet, cookie-uri, istoricul de navigare,  URL-uri tastate, istoric de autocompletare, parole salvate și fișiere index.dat din browser-ul dvs. și în Windows: istoric, rulări, istoricul de căutare, istoric deschis/salvat, documente recente, fișierele temporare, recycle bin, clipboard, bara de activități liste de salt, dns cache, fișierele jurnal, raportarea erorilor și mult mai mult .
Mai mult decât atât, Privacy Eraser suporta plug-in- uri pentru a extinde caracteristicile de curățare, puteți șterge cu ușurință urmele lăsate de orice aplicații de a face propriile plug -in-uri. Privacy Eraser are încorporat mai mult de 200 de plug- in-uri care suportă cele mai populare programe, cum ar fi ACDSee , Adobe Reader , Microsoft Office, WinZip, WinRAR, Windows Media Player, VLC Playe, eMule, BitTorrent, Google Toolbar și multe altele. Cu arhitectura plug-in flexibilă, extrem de personalizabil și deschis, puteți personaliza chiar propriul Privacy Eraser!

Privacy Eraser suportă browsere web populare, cum ar fi Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera și suportă sisteme de fișiere Microsoft Windows FAT16/FAT32/exFAT/NTFS

Versiunea gratuită are doar nivelul de securitate: Normal file deletion

Descarca versiunea portabila

Pagina web
Descarca

4 comentarii:

  1. Multumesc Nelu, este un program cu interfata frumosa, si paractica, iti arata ce sterge. Este intucatva similar cu Privazer, pe care l-ai prezentat pe acest site, dar interfata este mai frumoasa .
    Iti dorim Sarbatori fericite, si deasemenea vizitatorilor acestui site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Sarbatori fericite si pentru tine.
      Sanatate si numai bine tuturor..

      Ștergere
  2. felicitari pentru cei 10 ani. A fost o placere sa te urmaresc! Dumitru

    RăspundețiȘtergere