22 august 2019

ADVANCED Codecs 11.9.9

ADVANCED Codecs este un pachet de codecuri audio şi video pentru Windows 7/ 8/8.1/10.
Programul de instalare va şterge în mod automat cele mai populare codecuri din alte versiuni de pe computerul dumneavoastră înainte de a instala acest pachet cuprinzător și concis. Nu va fi nevoie de a face alte modificări sau trucuri pentru a vă bucura de conţinut media imediat. Windows Media Player şi Windows Media Center va recunoaşte instantaneu toate fişierele ca redate.
Pachetul nu conţine player mass-media şi nici fisiere asociate. Cu acest pachet instalat, veţi putea utiliza orice player media, limitat doar de către capabilităţile utilizatorului, toate pentru a reda filme şi clipuri video. Streaming video este suportat în mai multe formate populare în toate browserele Web. Utilizatorii de Win7 codec au posibilitatea de a alege ceea ce este instalat sau în cazul în care doriţi să-l instalaţi utilizând redistribuţiile publice. După instalare, puteţi alege eliminarea anumitor porţiuni fără a scoate întregul pachet. Puteţi, de asemenea, readăuga elemente îndepărtate, în orice moment.

ADVANCED x64Components

Pagina web
Descarca

4 comentarii:

  1. Daca te referi la 32 Bit, da sigur e, pentru 64 Bit nu stiu dar poti vedea aici ce spune autorul programului
    http://shark007.net/forum/Thread-MC-and-native-codecs

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Nelu!
    Sunt adminul fostului blog ”Costin@2011Blog”, care a fost sters, dar m-am mutat pe un domeniu nou si vroiam sa te anunt ca trebuie sa-l stergi din blogroll. Daca esti de acord sa adaugi noul site, Garajul IT (http://www.garajul-it.com), chiar m-as bucura.
    Sa-mi dai raspunsul la adresa mea de email.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere