22 august 2019

TweakPower (exe/portabil) 1.070

TweakPower curăță și optimizează computerul pentru a lăsa să funcționeze la o viteză optimă. Instalarea programului TweakPower vă oferă un utilitar de reglaj care va ajusta rapid Windows și aplicațiile dvs., actualizând registrul, sporind securitatea și diagnosticând erorile, precum și vulnerabilitățile potențiale. Optimizați-vă calculatorul cu TweakPower și atât sistemul de operare, cât și software-ul dvs. se vor încărca mai repede și vor rula mai rapid și mai ușor.

 Funcțiile TweakPower includ:

   
-Curățire disc - analizează sistemul, registrul, browserele și plug-in-urile, oferindu-vă opțiunea de a șterge fișierele inutile, fișierele duplicate, intrările de registry, pluginurile neutilizate și cache-urile de internet și defragarea hard disk-ului.
    -
Setări sistem - optimizează calculatorul personalizând setările de sistem, schimbând programele de pornire, dispozitivele de intrare și actualizarea driverelor pentru a satisface nevoile dvs. specifice.
   
-Securitate - Configurează și gestionează setările Windows, inclusiv paravanul de protecție, actualizările automate, administrarea utilizatorilor și setările centrului de confidențialitate și securitate. Șterge definitiv datele sensibile, criptează fișierele (utilizând Advanced Encryption Standard), șterge în siguranță fișierele care nu sunt necesare și controlează setările de rețea și dispozitivele periferice.
   
-Întreținerea sistemului - gestionează funcțiile Autostart și Autoplay, precum și sarcinile planificate. Dezinstalează / modifică aplicațiile, depanează erorile de disc și problemele tipice pentru Windows.
   

Pagna web 
Descarca

Un comentariu: