23 august 2019

LastPass 4.32.0

LastPass poate crea parole sigure pentru tine, precum şi să permită schimbul de parole in siguranta,  import şi export de parole şi parola de rezervă şi restaurare. Deoarece datele sunt stocate pe serverele sale criptate, puteţi accesa parolele de la distanţă. Dacă sunteţi îngrijorat de cheia de logare, LastPass poate face o parolă de unică folosinţă pentru tine. Puteţi adăuga manual site-uri, cum ar fi cele financiare, care ar împiedica managerul de parole din browser de a salva parola.
LastPass este ultima parola de care mai ai nevoie. Acesta vă permite crearea de parole puternice, ştiind ca trebuie doar sa-ti amintesti doar una.
LastPass este addon pentru: Internet Explorer, Firefox, Safari (pentru Mac), Google Chrome, şi lucrează cu alte browsere cu Bookmarklets (Opera). LastPass foloseste  tehnici Host Proof Hosting pentru a sincroniza toate parolele LastPass  în timp ce nu are acces la datele sensibile.
LastPass oferă si o versiune platita cu acces pentru mobil de pe iPhone, BlackBerry, Windows Mobile, Google Android, Symbian.

Daca va hotariti sa folositi acest program va recomand sa vedeti un tutorial prezentat pe videotutorial.ro

Pagina web
Descarca

4 comentarii:

  1. Exista cumva vreun manager de parole pentru stick-uri usb , care complectează automat parola atunci când introduci stick-ul și mergi de la calculator la calculator fără sa-l instalezi ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi daca te ajuta programul de aici:
    http://gratuitro.blogspot.com/2010/12/sticky-password-41-licenta-gratuita.html#more

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc @Nelu am sa-l încerc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Excellent post, I conceive site owners need to learn a whole lot from this site it’s really user friendly……FreeCAD Crack

    RăspundețiȘtergere